Onze Klanten over Dyflexis

Wij delen graag succesverhalen van klanten die met Dyflexis veel tijd en geld besparen. Omdat dat de reden is dat wij elke dag met plezier aan het werk gaan. Wist u trouwens dat Dyflexis op Trustpilot het beste beoordeeld is in de categorie Softwarebedrijf?

 

Dyflexis bezorgt Hugo's Pannenkoeken hét recept voor succes!

Het restaurant van Hugo van der Velde serveert pannenkoeken in alle vormen en maten. Met een zelfbedacht concept voor een pannenkoekenhuis, wist Hugo op ludieke wijze een succesvol en bovenal stijlvol restaurant van de grond te krijgen.

StayOkay over Dyflexis

Esther Visser, HR Manager bij StayOkay:
'Alle informatie omtrent roosters, ruilingen, vakanties en alles wat maar met je werktijden te maken heeft. Dat dit op één plek staat en voor iedereen toegankelijk is, ook op al je mobiele apparaten. Ik denk dat dat voor ontzettend veel gemak heeft gezorgd. Heel veel zorgen worden uit handen van de medewerkers genomen. Dan zijn ze blijer, en dan staan ze onze gasten ook blijer te woord.'

Wilt u meer weten over haar ervaring, kijk dan de video!

De metamorfose van Hotel Arena

Hotel Arena is een karakteristiek hotel gelegen aan het Oosterpark in Amsterdam Het hotel opende haar deuren in 1992 als sleep-in voor jongeren uit alle windstreken Inmiddels heeft het hotel vier sterren verworven en is het uitgegroeid tot multifunctionele... Lees meer >
,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met het kloksysteem met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1

Deze bedrijven gingen u voor