Koppelingen

Hieronder vindt u een lijst van applicaties waaraan Dyflexis gekoppeld kan worden. Staat de applicatie waarmee u wilt koppelen er niet tussen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij kijken graag met u naar de mogelijkheid om de gewenste koppeling te maken.

Koppel de loonadministratie

Dyflexis kan gekoppeld worden aan verschillende applicaties voor het verwerken van de loonadministratie. Hierdoor kunnen gegevens moeiteloos uitgewisseld worden tussen Dyflexis en de desgewenste applicatie. Zo heeft u nooit dubbel werk en voorkomt u fouten.

Loon
Met Loon zijn al uw loonstroken, jaaropgaven en andere salarisoverzichten altijd toegankelijk. En met de koppeling tussen loon en Dyflexis houdt u ook grip op de urenregistratie en planning.
Unit4
Unit4 ontwikkelt “No-nonsense software voor personeelsmanagement en salarisverwerking”. En met de koppeling tussen Unit4 en Dyflexis ben u verzekerd van een gestroomlijnde personeelsadministratie.
Raet
Met de Reat Payroll software heeft u uw salarisadministratie altijd op orde. En met de koppeling tussen Reat en Dyflexis zijn uw medewerkers altijd op de hoogte van hun planning, uren- en loonadministratie.
Salar
Met de koppeling tussen Salar en Dyflexis hebben medewerkers altijd en overal toegang tot hun werkrooster, geregistreerde werkuren en salarisgegevens.
Exact
Met Exact verwerkt u salarissen snel en over meerdere administraties tegelijk. Samen met Dyflexis bent u verzekerd van een compleet softwarepakket!
Easylon
Easylon Loon & Salaris maakt salarisverwerking makkelijk. Of u de salarisadministratie wenst uit te besteden of dat u het zelf wilt doen. Easylon heeft voor u de oplossing.

Koppel kassa's

Wanneer u gebruik maakt van een kassa is het mogelijk om uw kassasysteem te koppelen aan Dyflexis. Door deze koppeling is het mogelijk om verkoopgegevens van uw kassa met Dyflexis uit te wisselen. Dit is handig wanneer u de omzet en de personeelskosten tegen elkaar af wilt zetten.