Recreatie

Bibliotheken | Bioscopen | Casino’s | Gamehallen | Golfbanen | Indoor speeltuinen | Musea
Pret- en themaparken | Sportscholen | Sportverenigingen | Theaters | Wellness | Zwembaden

Meer dan 2700 bedrijven gingen u voor

Dyflexis is hét gebruiksvriendelijke online systeem voor uw personeelsplanning en urenregistratie. Perfect voor de recreatiebranche!

Snelle personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten kunt u er zeker van zijn dat uw bezoekers een leuke tijd tegemoet gaan. Verwacht u grote drukte in verband met een kortingsactie? Dan past u uw personeelsplanning hier snel op aan, op basis van de beschikbaarheid van uw medewerkers. Zo komt u nooit in de knel met uw personeelsplanning.

Weersverwachting

In de recreatie branche speelt het weer een belangrijke rol. Een bioscoop kan op een regenachtige dag bijvoorbeeld meer bezoekers verwachten dan op een warme zomerdag. In Dyflexis ziet u de weersverwachting naast uw personeelsplanning staan. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Snelle urenregistratie

Wanneer uw personeel in verschillende shifts werkt kan het lastig zijn om bij te houden hoeveel uren iedereen heeft gewerkt. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger of een pasje te scannen. Urenregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest!

Klantbeoordeling en referenties

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met de prikklok met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1