Recreatie

Bibliotheken | Bioscopen | Casino’s | Gamehallen | Golfbanen | Indoor speeltuinen | Musea
Pret- en themaparken | Sportscholen | Sportverenigingen | Theaters | Wellness | Zwembaden

Meer dan 2900 bedrijven gingen u voor

Dyflexis is hét gebruiksvriendelijke online systeem voor uw personeelsplanning en urenregistratie. Perfect voor de recreatiebranche!

Snelle personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten kunt u er zeker van zijn dat uw bezoekers een leuke tijd tegemoet gaan. Verwacht u grote drukte in verband met een kortingsactie? Dan past u uw personeelsplanning hier snel op aan, op basis van de beschikbaarheid van uw medewerkers. Zo komt u nooit in de knel met uw personeelsplanning.

Weersverwachting

In de recreatie branche speelt het weer een belangrijke rol. Een bioscoop kan op een regenachtige dag bijvoorbeeld meer bezoekers verwachten dan op een warme zomerdag. In Dyflexis ziet u de weersverwachting naast uw personeelsplanning staan. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Inkloksysteem met persoonlijke pas

De software van Dyflexis is uit te breiden met een inkloksysteem, het Rex-O-Matic NOA kloksysteem. Hiermee kunnen medewerkers middels een persoonlijke pas, bijvoorbeeld een OV-chipkaart of bankpas, hun werktijden makkelijk zelf registreren. Wel persoonlijk, maar niet privacygevoelig. Door een volledige integratie met Dyflexis kunt u real-time het verschil zien tussen geplande en geregistreerde tijden.

Referenties

Dat beloften na worden gekomen, is voor ons echt belangrijk
"Dyflexis is van deze tijd. We waren verbaasd dat wij niet eerder met dit systeem aan de slag zijn gegaan", vertelt Carmen Zoutendijk, HR manager bij SnowWorld. "Het inplannen van personeel is nu een stuk gemakkelijker. Naast dat je wil kijken welk personeel je inplant, kun je ook gemakkelijk op kosten plannen. Alle afdelingen hebben…Read the story
Dyflexis bevat vele stuurmogelijkheden
Dyflexis bevat vele stuurmogelijkheden. Met behulp van de dashboardfunctie zijn de omzet en personeelskosten up-to-date en erg overzichtelijk. Je hoeft nooit meer met lijstjes te werken. Het is al met al een prima planningstool, tevens zeer flexibel. Het maakt de personeelsplanning makkelijk en gebruiksvriendelijk. Dat is erg fijn.

Fijn systeem.
Dyflexis werkt super, uitleg is ook altijd helder. Het personeel bij Dyflexis is zeer vriendelijk, zowel via hun mails en telefoons als bij hun cursussen. Het systeem werkt ook erg fijn.TrustPilot
In één oogopslag zie je alles
Je hoeft nooit meer met allerlei papieren te werken. Voor de werknemer is het niet complex om het rooster in te zien. De uren worden ook simpel geregistreerd. In een oogopslag zie je de geplande uren, vakantieaanvragen en verlofuren. De urenregistratie is een mooie tool om overzicht over de gewerkte uren te houden.
Overzichtelijk systeem!
Ik vind Dyflexis een fijn systeem. Het is duidelijk en overzichtelijk. Ook fijn om zo af en toe een nieuwsbrief te ontvangen waar handige weetjes in staan.

De kracht van Dyflexis
Urenadministratie vertalen in de loonadministratie is een ingewikkeld proces. De kracht van Dyflexis is dit zo op te delen dat het allemaal logisch wordt. De bedrijfsspecifieke situatie kan voor 98% worden geconfigureerd, zodat er niet of nauwelijks rest bewerkingen overblijven.TrustPilot
Ik hoef nooit meer achter iedereen aan te bellen
Sinds Dyflexis ben ik van minder mensen afhankelijk. Ik hoef nooit meer achter iedereen aan te bellen om de planning rond te maken. Bij aflopende contracten van werknemers krijg ik een melding, wat erg handig is. Het is fijn om de gewerkte uren in één oogopslag te zien.
Op de minuut af weet je waar iedereen is
Met 100 man personeel in het hoogseizoen is automatisering een must. Met Dyflexis heb je in een oogopslag inzicht in het rooster. De urenregistratie is een mooie tool, op de minuut af weet je waar iedereen is. De software is up-to-date en is altijd bezig met verbeteren. De helpdesk is aardig en vriendelijk.