Zorg en Welzijn

Apotheken | Dierenartspraktijken | Huisartsenpraktijken | Kinderopvang | Klinieken | Tandartspraktijken | Uitvaartverzorging | Verzorgingshuizen | Ziekenhuizen

Meer dan 2700 bedrijven gingen u voor

Ook binnen zorg en welzijn is Dyflexis hét hulpmiddel voor urenregistratie en personeelsplanningen. Uw administratieve taken nemen hierdoor af en dat zorgt voor tijdwinst!

Snelle personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten kunt u er zeker van zijn dat de dag soepel verloopt. Is een goede doorloop van taken cruciaal voor u? Pas uw personeelsplanning, op basis van de beschikbaarheid van uw medewerkers, snel aan. Zo komt u nooit in de knel met uw personeelsplanning.

Prikklok

Wanneer uw medewerkers werken in shifts is het soms lastig om de gewerkte uren van uw medewerkers netjes bij te houden. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger of een pasje te scannen.

Snelle urenregistratie

In samenwerking met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Alle gewerkte en nog geplande uren staan overzichtelijk op een scherm. Wanneer een werkmaand verstreken is, stuurt u de verloningen gemakkelijk door middels onze koppelingen met verscheidene applicaties.

Klantbeoordeling en referenties

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met de prikklok met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1