Urenregistratie software

Tijdregistratie software

Urenregistratie is nog nooit zo makkelijk geweest. Met de Dyflexis urenregistratie software worden de werktijden van medewerkers moeiteloos geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd-uren, overuren, ziekte-uren en verlofuren kunnen eenvoudig worden bijgehouden.

Tijdregistratiesysteem

 

Overzichtelijke urenregistratie

In Dyflexis vindt u een handig overzicht voor de urenregistratie. De uren kunnen ingevoerd worden op basis van uw personeelsplanning of automatisch geregistreerd worden door de Rex-O-Matic NOA, ons eigen kloksysteem. De geklokte tijden krijgt u in één overzicht naast de geplande tijden te zien. Het systeem berekend mogelijke maaltijdvergoeding of kilometer automatisch door. Ook laat het systeem direct zien wanneer er meer of minder is gewerkt dan gepland.

Slim kloksysteem

Dyflexis is uit te breiden met de Rex-O-Matic NOA, ons eigen kloksysteem. Door het scannen van een persoonlijke kaart, zoals een OV-chipkaart of bankpas, registreren medewerkers binnen enkele seconden de begin- en eindtijden van hun dienst. Wel persoonlijk, maar niet privacygevoelig. De geregistreerde tijden zijn meteen inzichtelijk in Dyflexis. Doordat Dyflexis en de Rex-O-Matic NOA volledig geïntegreerd zijn, kunnen geplande en daadwerkelijk gewerkte uren in één oogopslag met elkaar worden vergeleken.

Tijd-voor-tijd-uren en overuren

Het registreren van tijd-voor-tijd-uren en overuren kan erg veel tijd in beslag nemen. Met de Dyflexis urenregistratie software kunnen deze uren nauwkeurig worden bijgehouden en meteen worden gebruikt bij het inplannen van medewerkers. Heeft een medewerker te veel overuren gemaakt? Dan is het verstandig om een andere medewerker in te plannen.