Verlofregistratie

Duidelijkheid in verlofaanvraag en verlofregistratie

De verlofregistratie regelt u eenvoudig in Dyflexis. In Dyflexis kunnen medewerkers verlof aanvragen. De werkgever krijgt dan direct te zien wanneer een medewerker verlof heeft aangevraagd en welke acties er ondernomen kunnen worden. De verlofuren worden vervolgens automatisch verwerkt in het urenoverzicht.

Verlofregistratie overzicht

Om ervoor te zorgen dat uw planning overzichtelijk blijft, biedt Dyflexis voor de verlofregistratie een handig overzicht van alle verlofaanvragen. In dit overzicht is te zien welke werknemers verlof hebben aangevraagd, wanneer zij verlof hebben aangevraagd en voor welke periode zij verlof hebben aangevraagd. Zo is de verlofregistratie altijd duidelijk en up-to-date.

Vakantie-uren opbouwen

Aan de hand van het vakantie-urensaldo kan worden bepaald of een medewerker nog recht heeft op vakantie-uren. In Dyflexis wordt dit saldo automatisch bijgehouden voor al het personeel.

Verlofregistratie via de app

De verlofregistratie wordt ook bijgehouden in de Dyflexis app. Medewerkers kunnen via de app moeiteloos een verlofaanvraag doen. Een medewerker geeft simpelweg de begin- en einddatum van de vakantie aan. De planner bepaalt vervolgens of de aanvraag goedgekeurd wordt. Bovendien hebben medewerkers dankzij de app altijd inzicht in hun saldi.

Klantbeoordeling en referenties

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met het kloksysteem met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1