Personeelsplanning software

personeelsplanning maken?

De personeelsplanning software van Dyflexis is ontwikkeld om snel en makkelijk te kunnen plannen. Maak online een overzichtelijke personeelsplanning aan de hand van beschikbaarheid, loonkosten, budgetten en meer. De mobiele app zorgt ervoor dat medewerkers de planning altijd kunnen bekijken.

Rooster maken voor personeel

Online personeelsplanningssysteem

Dyflexis maakt het mogelijk om simpel en snel een overzichtelijke personeelsplanning te maken voor het hele bedrijf. Bekijk welke medewerkers er beschikbaar zijn en plaats ze direct op de planning. Ook wanneer er wijzigingen plaatsvinden kan de personeelsplanning makkelijk op één plek worden aangepast.

Online personeelsplanning

Het enige dat nodig is voor het maken van een personeelsplanning is een computer en een internetverbinding. Dyflexis is namelijk altijd en overal online toegankelijk. En met de online personeelsplanning software heeft u alle belangrijke informatie altijd bij de hand, zoals: de beschikbaarheid van medewerkers, personeelsbudgetten en weersvoorspellingen.

Personeelsplanning app

Met de personeelsplanning app voor Android en iOS kunnen medewerkers altijd en overal hun planning inzien. Bij belangrijke wijzigingen ontvangen zij direct een notificatie op hun telefoon. Daarnaast kunnen medewerkers met de app verlof aanvragen en shifts ruilen. Beheerders kunnen in de app ook de actuele personeelskosten bekijken.