Personeelsplanning app voor Android en iOS

Beschikbaarheid en verlof doorgeven via de app

Met de Dyflexis personeelsplanning app voor Android en iOS hebben medewerkers altijd en overal inzicht in hun rooster. Daarnaast biedt deze app ook handige functies voor managers.

Alles in één app

In de Dyflexis app voor Android en iOS kunnen medewerkers zien wanneer zij ingeroosterd worden of wanneer er een wijziging plaatsvindt in het rooster. Ook wanneer er een nieuwe dienst wordt aangemaakt, waar medewerkers zich voor kunnen opgeven, ontvangen zij een notificatie. Bovendien kunnen medewerkers via de app snel hun beschikbaarheid opgeven.

Diensten ruilen via de app

In de Dyflexis app kunnen medewerkers onderling diensten ruilen. De werkgever kan vervolgens in Dyflexis zien welke medewerkers een dienst hebben geruild. Als de werkgever akkoord gaat met de geruilde dienst ontvangt iedereen een bevestiging.

Management Dashboard

Speciaal voor managers heeft de app een Management Dashboard. In dit dashboard worden o.a. de verwachte en gerealiseerde omzet en personeelskosten tegen elkaar afgezet. Op basis van deze data is het mogelijk om weloverwogen te besluiten om meer of minder personeel in te zetten.