Dyflexis werkt bij Stayokay!

    

Hostelketen Stayokay maakt voor haar personeelsplanning en urenregistratie gebruik van Dyflexis. Het resultaat? Blije medewerkers, en dus blije gasten. Om te zien hoe Dyflexis bijdraagt aan het reilen en zeilen van Stayokay, bekijk je de bovenstaande video!

Personeelsplanning
De personeelsplanning software van Dyflexis is ontwikkeld om eenvoudig en snel te kunnen plannen. Maak online een personeelsplanning aan de hand van beschikbaarheid, loonkosten en budgetten.

Urenregistratie
Met de urenregistratie software van Dyflexis worden werktijden van medewerkers moeiteloos geregistreerd. Ook overuren, tijd-voor-tijd, ziekte en verlof kunnen eenvoudig worden bijgehouden in hetzelfde systeem.

Prikklok
Dyflexis is uit te breiden met de Rex-O-Matic, een handig inkloksysteem. Werktijden worden eenvoudig geregistreerd door het scannen van een vinger of een pasje. Zo geeft Dyflexis direct inzicht in de gewerkte uren.

Dyflexis werkt bij...

Dyflexis wordt gebruikt door duizenden bedrijven in allerlei soorten en maten. Zij gebruiken Dyflexis om eenvoudig en snel een planning te maken en werktijden te registreren. De personeelsplanning software wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,3 op Trustpilot.

Gebruiksvriendelijk planningssysteem

Dyflexis biedt een gebruiksvriendelijke omgeving. Door middel van één simpele sleepbeweging wordt een medewerker op het horeca rooster geplaatst. Hierdoor zijn het maken van een personeelsplanning en het doorvoeren van wijzigingen zo gebeurd.

Snelle urenregistratie

Terwijl u de nieuwe gasten verwelkomd, heeft u geen tijd om bij te houden welke collega zojuist is gearriveerd in verband met de toenemende drukte. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger te scannen.

Eenvoudige loonadministratie

Niemand wil aan het einde van de werkweek nog de urenregistratie op orde brengen. Met Dyflexis heeft u de urenregistratie in een mum van tijd op orde. Met één druk op de knop downloadt u een overzicht van de urenregistratie dat geschikt is voor de loonadministratie. U kunt Dyflexis natuurlijk ook koppelen aan uw eigen loonadministratiepakket.