Kwaliteit en veiligheid

De kwaliteit van onze producten en de veiligheid van uw gegevens hebben bij ons topprioriteit. Daarom letten wij op alle details.

Informatiebeveiliging bij Dyflexis

Dyflexis is gecertificeerd volgens de nieuwste internationale normeringen voor databeveiliging en kwaliteitsmanagement. Wij zijn altijd bezig met het beveiligen en verbeteren van onze processen en zijn dan ook trots dan wij onszelf mogen toevoegen aan het rijtje van bedrijven met een ISO 27001:2013 en ISO 9001:2015 certificering.

Wij beschikken over de volgende certificeringen

ISO 27001:2013

> Internationale norm voor databeveiliging

> Bescherming en beveiliging van uw gegevens

> Conformeren aan wet- en regelgeving

> Continue verbetering van veiligheidsprocedures

> Creëren van waarborgen omtrent informatiebeveiliging

ISO 9001:2015

> De internationale norm voor kwaliteitsmanagement

> Klantgerichtheid en klanttevredenheid

> Conformeren aan wet- en regelgeving

> Hoogwaardige levering kwaliteit

> Continue kwaliteitsverbetering

ISO 27001:2013

Informatiebeveiliging

Databescherming

Wij zijn ISO 27001:2013 gecertificeerd en voldoen daarmee aan de hoogste, internationale norm eisen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Uw data wordt dus in sterke mate beschermd, daarnaast is de doorontwikkeling van dit beleid een continu proces waarin we constant willen verbeteren.

Volledige Certificering

Niet alleen de software ontwikkeling is getoetst aan de ISO 27001 norm, maar onze gehele bedrijfsvoering is uitgebreid doorgelicht. Zo weet u zeker dat u altijd geholpen wordt door medewerkers die gescreend zijn, en dat uw gegevens vertrouwelijk blijven.

ISO 9001:2015

Kwaliteitsmanagement

Kwaliteit

ISO 9001:2015 staat voor kwaliteitsmanagement. Klanten kunnen altijd de beste kwaliteit van Dyflexis verwachten. Onze prestaties worden continu gemeten en gebruikt om de dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Continu verbeteren

Uiteraard stoppen wij niet met het verbeteren van onze processen na het behalen van het ISO 9001 certificaat. Wij zullen jaarlijks opnieuw getoetst worden door een onafhankelijk audit bedrijf.