Aanwezigheidsregistratie werknemers

Met de aanwezigheidsregistratie van Dyflexis weet u altijd precies wie er aanwezig is. Door in- en uit te klokken met onze slimme prikklok worden de gewerkte uren bovendien moeiteloos geregistreerd. Zo heeft u niet alleen snel uw aanwezigheidsregistratie op orde, maar ook de loonadministratie!

Aanwezigheidsregistratie met een slimme prikklok

De aanwezigheidsregistratie van werknemers gebeurt vlug en veilig met onze slimme prikklok, de Rex-O-Matic. Deze heeft een vinger- en pasjes scanner waarmee medewerkers in een handomdraai in- en uitklokken. De klok werkt in elke omgeving, ook in koude productiehallen.

Tijdregistratie

Niet alleen de gewone werkuren worden geregistreerd. Ook tijd-voor-tijd-uren, overuren, ziekte-uren en verlofuren kunnen eenvoudig worden bijgehouden. U kunt in één oogopslag het verschil zien tussen de personeelsplanning en de gewerkte uren, zodat u alleen de gewerkte uren uitbetaalt.

Slim plannen op basis van de aanwezigheidsregistratie

De geregistreerde aanwezigheid kunt u gebruiken voor het maken van een slimme personeelsplanning. Ziet u bijvoorbeeld dat iemand veel overuren heeft gemaakt? Dan is het slim om een werknemer in te plannen die zijn contracturen nog niet is nagekomen.

Deze bedrijven gingen u voor