Alles in één app

De Dyflexis app biedt vele voordelen. Zo is uw rooster inzichtelijk en kunt u uw beschikbaarheid mobiel doorgeven. Wilt u bekijken met welke colega’s u vandaag de werkvloer deelt? Download dan nu de app voor zowel Adnroid als iOS apparaten.

Nieuwe gebruiker

Volg de volgende stappen:

1. Vul je bedrijfsnaam in bovenaan deze pagina. Is de bedrijfsnaam voor u onbekend? Neem dan contact op met uw leidinggevende.

2. Kies de locatie waarop u werkzaam bent.

3. Maak  een account aan door op “Registreren” te kilkken.

Let op: uw leidinggevende moet om veiligheidsredenen uw account via het systeem koppelen. Het kan daardoor even duren voordat je rooster zichtbaar is.

Wachtwoord vergeten?

Vul uw bedrijfsnaam bovenaan deze pagina, ga naar uw systeem/locatie en druk dan  op “Wachtwoord/gebruikersnaam vergeten?”. Vul hier uw e-mail adres in en raadpleeg uw inbox. Bent u uw systeemnaam (ook) vergeten? Neem dan contact op met uw leidinggevende.

Kennisbank

Heeft u nog vragen over Dyflexis? Druk dan op de knop hieronder. U dient wel ingelogd te zijn om toegang te krijgen tot de kennisbank. In ons systeem kunt u ook toegang verkrijgen tot de kennisbank door op het vraagteken icoon rechts bovenin te drukken. Geen antwoord op uw vraag gevonden? Neem dan contact op met ons supportteam.