horeca icoon personeelsplanning

Groot en klein gingen u voor

Logo Dyflexis klant Intertoys
Logo Dyflexis klant Shell
Logo Dyflexis klant Radboud UMC
Logo Dyflexis klant Emirates

Horeca

Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanningen tijdregistratie software voor cafés, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden.

Flexibele personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten krijgen uw gasten altijd de aandacht die zij verdienen. Wordt het morgen terrasweer? Dan ziet u in Dyflexis meteen welke medewerkers er morgen beschikbaar zijn. Zo kunt u als horeca bedrijf direct inspelen op veranderingen.

Snelle urenregistratie

Terwijl u de nieuwe gasten verwelkomd, heeft u geen tijd om bij te houden welke collega zojuist is gearriveerd in verband met de toenemende drukte. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger te scannen.

Eenvoudige loonadministratie

Niemand wil aan het einde van de werkweek nog de urenregistratie op orde brengen. Met Dyflexis heeft u de urenregistratie in een mum van tijd op orde. Met één druk op de knop downloadt u een overzicht van de urenregistratie dat geschikt is voor de loonadministratie. U kunt Dyflexis natuurlijk ook koppelen aan uw eigen loonadministratiepakket.

Klantbeoordeling en referenties

[RICH_REVIEWS_SHOW category='General references' num='3' display_filter='no']