Meerdere vestigingen

Werken met meerdere locaties

Met Dyflexis beheert u gemakkelijk de planning en urenregistratie van al uw vestigingen. Zo houdt u het overzicht, ongeacht de grootte van uw bedrijf.

Vestigingen vergelijken

Met Dyflexis kunt u de prestaties van verschillende vestigingen vergelijken. In het Management Dashboard vindt u bijvoorbeeld de omzet en de personeelskosten per vestiging. Daarnaast geeft het management ook inzicht in specifieke informatie als het aantal overuren, verlofuren en ziekte-uren per vestiging.

Urenregistratie splitsing

Als u de urenregistratie bijhoudt voor meerdere vestigingen van uw bedrijf kan het lastig zijn om het overzicht te bewaren. Zeker wanneer u rekening moet houden met contractsoorten, verlofaanvragen, ziekmeldingen enzovoorts. In Dyflexis kunt u de urenregistratie van verschillende vestigingen splitsen voor de loonadministratie.

Detachering

Heeft u te weinig personeel in één van uw vestigingen? In Dyflexis ziet u meteen welke medewerkers uit andere vestigingen ingezet kunnen worden om dit probleem op te lossen. Door middel van automatische rapportages factureert u eenvoudig al het gedetacheerde personeel.

Klantbeoordeling en referenties

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met het kloksysteem met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1