Planning app voor Android en iOS

Beschikbaarheid en verlof doorgeven via de app

Met de Dyflexis Planning app voor Android en iOS hebben medewerkers altijd en overal inzicht in hun rooster. Daarnaast biedt deze app ook handige functies voor managers.

Alles in één planning app

In de planning app voor Android en iOS kunnen medewerkers zien wanneer zij ingeroosterd worden of wanneer er een wijziging plaatsvindt in het rooster. Ook wanneer er een nieuwe dienst wordt aangemaakt waar medewerkers zich voor kunnen opgeven ontvangen zij een notificatie. Daarnaast kunnen medewerkers via de app hun beschikbaarheid opgeven.

Diensten ruilen via de app

In de app kunnen medewerkers onderling diensten ruilen. De werkgever kan vervolgens in Dyflexis zien welke medewerkers een dienst hebben geruild. Als de werkgever akkoord gaat met de geruilde dienst ontvangt iedereen een bevestiging.

Management Dashboard

Speciaal voor managers heeft de app een Management Dashboard. In dit dashboard worden o.a. de verwachte en gerealiseerde omzet en personeelskosten tegen elkaar afgezet. Op basis van deze data is het mogelijk om weloverwogen te besluiten om meer of minder personeel in te zetten.

Klantbeoordeling en referenties

StayOkay over Dyflexis

Esther Visser, HR Manager bij StayOkay:
'Alle informatie omtrent roosters, ruilingen, vakanties en alles wat maar met je werktijden te maken heeft. Dat dit op één plek staat en voor iedereen toegankelijk is, ook op al je mobiele apparaten. Ik denk dat dat voor ontzettend veel gemak heeft gezorgd. Heel veel zorgen worden uit handen van de medewerkers genomen. Dan zijn ze blijer, en dan staan ze onze gasten ook blijer te woord.'

Wilt u meer weten over haar ervaring, kijk dan de video!

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met het kloksysteem met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1