Horeca

Cafés | Hotels | Restaurants | Lunchrooms | IJssalons | Coffeeshops

Meer dan 2900 bedrijven gingen u voor

Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning- en tijdregistratie software voor cafés, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden.

Flexibele personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten krijgen uw gasten altijd de aandacht die zij verdienen. Wordt het morgen terrasweer? Dan ziet u in Dyflexis meteen welke medewerkers er morgen beschikbaar zijn. Zo kunt u als horeca bedrijf direct inspelen op veranderingen.

Snelle urenregistratie

Terwijl u de nieuwe gasten verwelkomd, heeft u geen tijd om bij te houden welke collega zojuist is gearriveerd in verband met de toenemende drukte. Met de Rex-O-Matic, ons kloksysteem, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger te scannen.

Inkloksysteem met persoonlijke pas

De software van Dyflexis is uit te breiden met een inkloksysteem, het Rex-O-Matic NOA kloksysteem. Hiermee kunnen medewerkers middels een persoonlijke pas, bijvoorbeeld een OV-chipkaart of bankpas, hun werktijden makkelijk zelf registreren. Wel persoonlijk, maar niet privacygevoelig. Door een volledige integratie met Dyflexis kunt u real-time het verschil zien tussen geplande en geregistreerde tijden.