Horeca

Cafés | Hotels | Restaurants | Lunchrooms | IJssalons | Coffeeshops

Meer dan 2700 bedrijven gingen u voor

Dyflexis is de meest gebruiksvriendelijke personeelsplanning- en tijdregistratie software voor cafés, restaurants, hotels en andere horecagelegenheden.

Flexibele personeelsplanning

Door uw personeel op de juiste momenten in te zetten krijgen uw gasten altijd de aandacht die zij verdienen. Wordt het morgen terrasweer? Dan ziet u in Dyflexis meteen welke medewerkers er morgen beschikbaar zijn. Zo kunt u als horeca bedrijf direct inspelen op veranderingen.

Snelle urenregistratie

Terwijl u de nieuwe gasten verwelkomd, heeft u geen tijd om bij te houden welke collega zojuist is gearriveerd in verband met de toenemende drukte. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel. Medewerkers klokken zelf in en uit door hun vinger te scannen.

Eenvoudige loonadministratie

Niemand wil aan het einde van de werkweek nog de urenregistratie op orde brengen. Met Dyflexis heeft u de urenregistratie in een mum van tijd op orde. Met één druk op de knop downloadt u een overzicht van de urenregistratie dat geschikt is voor de loonadministratie. U kunt Dyflexis natuurlijk ook koppelen aan uw eigen loonadministratiepakket.

Klantbeoordeling en referenties

StayOkay over Dyflexis

Esther Visser, HR Manager bij StayOkay:
'Alle informatie omtrent roosters, ruilingen, vakanties en alles wat maar met je werktijden te maken heeft. Dat dit op één plek staat en voor iedereen toegankelijk is, ook op al je mobiele apparaten. Ik denk dat dat voor ontzettend veel gemak heeft gezorgd. Heel veel zorgen worden uit handen van de medewerkers genomen. Dan zijn ze blijer, en dan staan ze onze gasten ook blijer te woord.'

Wilt u meer weten over haar ervaring, kijk dan de video!

,
Jumbo

Er is overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen

Door de combinatie van de mobiele app is het voor medewerkers erg gebruiksvriendelijk om het rooster in te zien. Voor de beheerder werkt Dyflexis ook prettig. Het inboeken van je budgetten en omzet doelstellingen in het dashboard werkt ideaal. Daarnaast is er overal controle op, zodat wij van dag tot dag bij kunnen sturen. De planning software is strak, professioneel en heeft een mooie lay-out.
5 5 1
,
Rituals Cosmetics

Een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting

Dyflexis biedt gebruiksgemak, overzicht en tijdsbesparing. Eerst werkten wij met hardcopy roosters, dit kostte te veel tijd en was niet up-to-date. De urenregistratie met de prikklok met vingerscan is een fijne tool. Medewerkers weten waar ze aan toe zijn, en er zijn geen discussies over gewerkte en/of geklokte uren. Voor het MKB is Dyflexis een betaalbare en makkelijke oplossing voor personeelsplanning en forecasting.
5 5 1
,
LaDress

Het scheelt zo twee dagen aan werk

Eerst regelde wij onze personeelsplanning met Excel en allemaal losse bestanden. Met Dyflexis scheelt het per afdeling zo twee dagen aan werk in de maand. Standaardroosters worden snel over de komende weken uitgerold. De urenregistratie en de loonadministratie zijn hier ook aan gekoppeld, alles is gestroomlijnd. Je kan diverse afdelingen snel inplannen, de rest gaat automatisch. Dyflexis is erg snel, overzichtelijk en handig.
5 5 1