Ervaar het gemak van online personeelsplanning en tijdregistratie tijdens de Horeca Expo 2017

 

Van 19 t/m 23 november staat Dyflexis op de Horeca Expo 2017 in Gent. Vijf dagen lang laten wij zien hoe Dyflexis horecaondernemingen helpt om de personeelsplanning en tijdregistratie gemakkelijk te laten verlopen. Wist u bijvoorbeeld dat u met één druk op de knop de Dimona naar het RSZ kunt versturen?

 

Wat is Dyflexis?

Dyflexis maakt de personeelsplanning en tijdregistratie een stuk makkelijker voor horecaondernemers. Met de gebruiksvriendelijke software heeft u altijd en overal inzicht in werkroosters, gewerkte uren, budgetten en kosten. Daarnaast sluit de software naadloos aan op uw salarisadministratie. Of u nu een lokaal restaurant heeft met tien medewerkers of een internationale keten met meerdere vestigingen, Dyflexis stroomlijnt de personeelsplanning en tijdregistratie. Zo helpt de software u te besparen op personeelskosten.

 

Dimona met één druk op de knop

Dyflexis biedt de mogelijkheid om de Dimona met één druk op de knop naar de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid te versturen. Door een directe koppeling met het RSZ kunnen zowel aan- als afmeldingen in één keer worden verstuurd. Ook wanneer er achteraf wijzigingen plaatsvinden, kunnen deze eenvoudig worden doorgestuurd. Zo heeft u de Dimona altijd op orde en bespaart u kostbare tijd.

Hotel Arena

Veel horecaondernemingen in België en Nederland maken gebruik van Dyflexis, zoals Hotel Arena. Hotel Arena is een karakteristiek hotel gelegen aan het Oosterpark in Amsterdam. De afgelopen jaren onderging het hotel een enorme metamorfose. Niet alleen het oppervlak werd enorm uitgebreid, maar ook het personeelsbestand nam toe tot wel 120 medewerkers. Toch konden de personeelsplanning en urenregistratie soepel blijven verlopen dankzij Dyflexis, vertelt Ernst Pleijsier.

Deze bedrijven gingen u voor

Programma

Hieronder vindt u het programma van de Horeca Expo 2017. U kunt ons vinden bij stand 3423. Houd onze website in de gaten voor meer informatie en updates.

 • Zondag 19 november

  10:30 - 19:00

 • Maandag 20 november

  10:30 - 19:00

 • Dinsdag 21 november

  10:30 - 19:00

 • Woensdag 22 november

  10:30 - 19:00

 • Donderdag 23 november

  10:30 - 17:00

Ontvang gratis kaarten

Wilt u kennis maken met Dyflexis tijdens de Horeca Expo 2017? Wij mogen een aantal gratis kaarten weggeven. Heeft u een horecazaak met méér dan 15 medewerkers, dan krijgt u van ons een gratis kaartje voor de beurs. Tijdens de beurs nemen wij graag de tijd om te laten zien hoe Dyflexis uw personeelsplanning en tijdregistratie kan optimaliseren. Voor meer informatie kunt u ons natuurlijk ook bereiken op het volgende telefoonnummer: +32 (0)3 808 36 95.