Beveiliging

Flexibiliteit

In de winkel heeft u vaak te maken met veel verschillende soorten medewerkers: parttimers, fulltimers, oproepkrachten, uitzendkrachten enzovoorts. Daarom is het belangrijk om flexibel te kunnen plannen. In de aanloop naar de feestdagen is het bijvoorbeeld handig om te zien wie u kunt inplannen. Met Dyflexis plant u gemakkelijk extra medewerkers in op basis van hun beschikbaarheid. Via onze mobiele app voor Android of iOS worden zij direct op de hoogte gebracht van deze nieuwe dienst.

Urenregistratie

Wanneer uw medewerkers werken in (meerdere shifts) ochtend-, middag- en avonddiensten kan het soms lastig zijn om de gewerkte uren van uw medewerkers netjes bij te houden. Met de Rex-O-Matic, onze prikklok, registreert u de werktijden van uw personeel simpel en snel.

Grip op de kosten

Als winkelier wilt u weten of u niet méér uitgeeft aan personeelskosten dan u eigenlijk had begroot. Daarnaast wilt u de planning kunnen aanpassen op basis van de verwachte omzet en seizoenstendensen. In Dyflexis ziet u in een oogopslag het verschil tussen de geplande en daadwerkelijk gewerkte uren van uw personeel. Ook kunt u budgetten en tendensen instellen zodat precies ziet wanneer u moet bijsturen.

Meer informatie

Re diam sus sum faceseque verio con pa de nostiosam, velento berum a ipsum id magnamusa pel maximod ut anihita tiandae voluptas et eaque vitae digentem

Deze bedrijven gingen u voor